Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
zeby wszystko bylo jasne to ja przypomne. ze to ja jestem : najmadrzejsza , najladniejsza, najweselsza, najslodsza, najkochansza,

i wszystko jasne

reszte dopowiecie sobie sami (ale tylko w tych klimatach mozecie)
wydaje sie trudne ale dacie sobie rade
pozdrawiam wszystkie bardzo brzydkie osoby

Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Co Wy tam wiecie bo to Ja jestem najjjjjjjj Hmm..czytam i smiac Mi sie chce..a z czego rozkmincie sami
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Eee tam, wszyscy jestesmy piekni! I madrzy.... I skromni...
No OK, niektorzy "madrzy inaczej".

Wybaczcie, to moj ostatni post do autorki (ktora - przepraszam, co miala na mysli?...):
TOPPI napisał:
W odpowiedzi na znow jak zazwyczaj bezczelne wypowiedzi pisze ze nie tylko grupa Viooltje + moze sie wypowiadac na tematy poruszane na tym portalu. Mam tak samo prawo zareagowac na wypowiedzi niektorych jak i wy to robicie.

- Jasne, ze masz, uzywaj jednak argumentow zamiast blota.

Olewajac kazdego kto do waszej grupy znajomych nie nalezy, to jest nie w porzadku i po chamsku.

- Tu wszyscy jestesmy znajomymi.

Ja nie potrzebuje znajomych zeby mnie poparli tak jak Viooltje to robi.

- Nikogo nie musialam prosic, Twoje wypowiedzi prosza sie same.

Tak jak w realu mam jednego chlopaka i wystarczy.

- No prosze, jednak mamy ze soba cos wspolnego! Ja tez mam jednego, od dawna. Natomiast roznica miedzy nami polega na tym, ze w zwiazku z tym nie jestem zameldowana na zadnym portalu randkowym z adnotacja; szukam: ... seksu ... Czyz nie tak, Barbaro-Maximo?...

Dla mnie prostytucja i erotyka to cos innego, dla Viooltje to jest rownolegle, tak sama sie produkowala, ja nie zaczynam dnia przy temperaturze 30+ wodka wyborowa, ani nie nawiljam o narkotykach.

- Zamiast powiedziec, ze klamiesz, powiem - nie czytasz ze zrozumieniem. Wszystkie moje wypowiedzi sa tu, na portalu. Twoje rowniez.

W Zielonej Gorze mam mieszkanie od niedawna czyli napewno sie spotkamy, objecuje.

- Widzisz Bacha, a ja mam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala Cie ogladac. Twoje cybergrafomanstwo mnie przeraza, w realu spotykam sie z ludzmi milymi i madrymi.

Jeszcze jedna mala uwaga: jesli masz cos do mnie - pisz na priv. I zostaw w spokoju innych ludzi, przeciez to mnie nienawidzisz? Tak po katolicku, prawda?
A wypowiedzi typu:
"W odpowiedzi na Twoja bezmysla odpowiedz,widze ze slowo alkoholista Ci znane ale za to ksiadz nie. W liczbie mnoznej pisze sie ksiedzom a nie ksiezom bo to zupelnie co innego. Mam nadzieje ze jutro rano bedziesz jeszcze wiedziala jak ten Twoj ukochany ma na imie." wystawiaja swiadectwo Tobie, nie mnie.

Pozdrawiam reszte forumowiczow i obiecuje, ze na ten temat juz nie bede. Przynajmniej na tym topiku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Toffi napisala

W odpowiedzi na znow jak zazwyczaj bezczelne wypowiedzi pisze ze nie tylko grupa Viooltje + moze sie wypowiadac na tematy poruszane na tym portalu. Mam tak samo prawo zareagowac na wypowiedzi niektorych jak i wy to robicie.
bla bla bla bla

Toffi zalozylem ten luzny watek dlatego ze pasuje tu generalnie kazdy temat i
czuje sie odpowiedzialny za mila atmosfere w tym miejscu. Czytajac jednak brednie
ktore tu wypisujesz oswiadczam ci ze jestes w tym watku persona non grata.

A tak na marginesie to dawno sie juz tak nie cieszylem ze przemoklem na rowerku
do suchej nitki
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
marek_ams napisał:

A tak na marginesie to dawno sie juz tak nie cieszylem ze przemoklem na rowerku
do suchej nitki

Haha, ja tez przemoklam z moim siersciuchem. Bardzo sie cieszymy oboje!
Temperatura spadla do poziomu normalnego w naszej szerokosci geograficznej!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ja poczulam taka nieodparta potrzebe pochodzenia boso po deszczu ( najbardziej cieszylo sie moje dziecie)

wiecie co bylo najbardziej luksusowe w tym chodzeniu ?
to, ze plytki chodnikowe mialy (ogrzewanie podlogowe)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja zmienie temat
Od kilku lat prowadze bojkot produktow "made in china"
a takie przypadki tylko mnie w tym utwierdzaja
www.tvn24.pl/-1,1664987,0,1,toksyczny-gr...-osob,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
TOPPI napisał:
W odpowiedzi na znow jak zazwyczaj bezczelne wypowiedzi pisze ze nie tylko grupa Viooltje + moze sie wypowiadac na tematy poruszane na tym portalu. Mam tak samo prawo zareagowac na wypowiedzi niektorych jak i wy to robicie. Olewajac kazdego kto do waszej grupy znajomych nie nalezy, to jest nie w porzadku i po chamsku. Ja nie potrzebuje znajomych zeby mnie poparli tak jak Viooltje to robi. Tak jak w realu mam jednego chlopaka i wystarczy. Dla mnie prostytucja i erotyka to cos innego, dla Viooltje to jest rownolegle, tak sama sie produkowala, ja nie zaczynam dnia przy temperaturze 30+ wodka wyborowa, ani nie nawiljam o narkotykach. W Zielonej Gorze mam mieszkanie od niedawna czyli napewno sie spotkamy, objecuje. nie wiem i nie rozumiem dlaczego zauwazasz bezczelne wypowiedzi forumowiczow (glownie chodzi o grupe Viooltje+), w ogole nie zwracajac uwagi na swoje ??? chcesz reagowac na wypowiedzi rozmowcow, rob to w sposob kulturalny i grzeczny i bez obrzucania ludzi blotem, bo jak do tej pory zauwazylam , potrafisz tylko atakowac,a to nie jest reakcja...nikt na tym forum nie potrzebuje poparcia, bo kazdy ma swoje zdanie, jest indywidualista , a juz napewno nie osoby , ktore maja cos od siebie madrego do powiedzenia.klecisz bezsensowne zdania, z ktorych czasem nic nie wynika i uczen szkoly podstawowej mialby trudnosci z ich zrozumieniem,nie mowie tutaj o osobach wyksztalconych ponad ten poziom........ PS .z checia sie dowiem co rozumiesz przez te dwa slowa ''prostytucja'' i ''erotyka''....cos innego ???? znaczy co ??? pozdrawiam was kochani........ buziole z ''zapadanej'' Belgii
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Loulou laske mecza jakies zmory z przeszlosci a co to jest niech sobie sama z tym
poradzi, bo nie sadze ze forum jest najlepszym miejscem do leczenia tego typu
traum
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
marek_ams napisał:
Loulou laske mecza jakies zmory z przeszlosci a co to jest niech sobie sama z tym
poradzi, bo nie sadze ze forum jest najlepszym miejscem do leczenia tego typu
traum
Marek...masz racje,nie bawmy sie juz dluzej w psychiatrow, psychologow , czy co tam jeszcze...szkoda naszego czasu i marnowania dobrego humoru.....pogadajmy lepiej o wycince .....lasu oczywiscie pozdrawiam serdecznie.....dziubolki
Zgłoś wpis

Bliżej nas